E-Mail ügyintézés

info@kalkuluskonyveles.hu

Telefonos ügyintézés

+36 20 773 60 29

Ügyfélfogadás

Hétköznap: 8:00 - 16:00

Cégadatok

Adószám: 24366469206

Cégjegyzékszám: 06 09 020245

Teljes név: Kalkulus Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság

Település: Makó

Székhely cím: 6900 Makó, Batthyány utca 3.

Kapcsolattartási adatok

Iroda: 6900, Makó Úri utca 4. A. Fsz. 2. ajtó


Telefonszám: +36 20 773 60 29

Email: info@kalkuluskonyveles.hu


Weboldal: https://kaulkuluskonyveles.hu

Kapcsolatfelvétel

Gyakran ismételt kérdések

A honlapon megadott elérhetőségek egyikén szükséges időpontot egyeztetni a személyes találkozóhoz.

Mind az állandó megbízás alapján végzett-, mind az eseti szolgáltatások egyedi ármegállapodás tárgyát képezik, amelyet az első személyes konzultációt követően tudunk árajánlatban megfogalmazni az ügyfeleink részére.

Nem akadály, mert a teljes működési rendszerünk elektronikus alapokon nyugszik, így a földrajzi távolságok nem jelentenek akadályt.

Irodánk vállal teljes körű számviteli, pénzügyi, adózási átvilágítást. A legtöbb hiba javítható, amennyiben az szakszerűen és időben van kezelve.

Nem, ez év közben is lehetséges.

Keresse fel irodánkat, mi teljes körűen tájékoztatjuk Önt az optimális gazdálkodási formáról és az adózással összefüggő eldöntendő kérdésekről. Ügyvéd partnerünk pedig az Ön által választott helyen – akár a mi irodánkban – a cégalapítás szükséges lépéseit is megteszi.

A lehető legrövidebb időn belül keresse fel irodánkat. Mi tisztában vagyunk az ellenőrzés során irányadó jogok és kötelezettségek rendszerével. Önnek is fontos tudnia, hogy az eljárás aktuális szakaszában mihez van joga. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy időben felállított, megfelelő stratégia és képviselet minimalizálni tudja annak kockázatát, hogy az adóhatóság kedvezőtlen megállapítást tegyen.