E-Mail ügyintézés

info@kalkuluskonyveles.hu

Telefonos ügyintézés

+36 20 773 60 29

Ügyfélfogadás

Hétköznap: 8:00 - 16:00

Jogi ügyek

Kezdőlap / Szolgáltatások / Jogi ügyek

Szolgáltatásaink

Dokumentumok

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben érdekli bármely szolgáltatásunk, vegye fel bátran a kapcsolatot cégünkkel telefonon avagy levél formájában. 

Jogi ügyek

Cégek képviselete

Egy vállalkozás életében rendkívül fontos, hogy mindig naprakészen, az éppen hatályos jogszabályok alapján működjön, mellyel rendkívül sok energiát és pénzt spórolhat, elősegítve ezzel hatékonyabb működését. Egyik fő profilunk a gazdasági társaságok és non-profit szervezetek teljes körű jogi képviselete, melyet ügyfeleink akár kedvező átalánydíjas, illetve eseti megbízás alapján is igénybe vehetnek.

Munkajog

Rendszeresen nyújtunk jogi tanácsadást az irodánk által képviselt munkaadók, valamint társaságok, önkormányzatok, állami intézmények és szervek számára munkajogi kérdésekben.
A munkaviszony megszüntetésével (felmondás, azonnali hatályú felmondás, közös megegyezés), szabadsággal, végkielégítéssel kapcsolatos, vagy egyéb munkajogi probléma esetén vállaljuk jogi képviseletét úgy bírósági, mint peren kívüli eljárásokban is.

Agrár és ingatlan jog

Irodánk teljes körű jogi szolgáltatást nyújt adásvételi, ajándékozási, csere- és vegyes szerződésekhez, továbbá a jelzálogjogot és az ingatlan-nyilvántartást érintő bármely jogügylethez. Kiemelten kezeljük az agrár területhez tartozó ügyleteket és szerződéseket, amelyben szakértő kollégáink a legmagasabb szintű segítséget tudják nyújtani az Ön részére.