E-Mail ügyintézés

info@kalkuluskonyveles.hu

Telefonos ügyintézés

+36 20 773 60 29

Ügyfélfogadás

Hétköznap: 8:00 - 16:00

Adótanácsadás, adótervezés

Kezdőlap / Szolgáltatások / Adótanácsadás, adótervezés

Szolgáltatásaink

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben érdekli bármely szolgáltatásunk, vegye fel bátran a kapcsolatot cégünkkel telefonon avagy levél formájában. 

Adótanácsadás, adótervezés

A mai magyar adórendszer rendkívül bonyolult és nagyon gyakran változik. Mi folyamatosan figyelemmel kísérjük ezeket a változásokat és tájékoztatjuk róla partnereinket. A tapasztalatok szerint, a legtöbb vállalkozás nem használja ki a különböző adórendszerek közötti választási lehetőségeket, illetve jogszerű adózási megoldásokat. Munkánk során feltárjuk azokat az alternatívákat, amelyekkel Ön – törvényesen – csökkenteni tudja adó és járulékfizetési kötelezettségeit, legyen szó foglalkoztatáshoz kapcsolódó járulékokról, általános forgalmi adóról vagy nyereségadókról.

0 +

Sikeres nav vizsgálat

Különösen fontosnak tartjuk a várható adókkal kapcsolatos tervezést és megalapozott adóstratégia kialakítását cégalapítás előtt, mert az alapító okirat tartalmazhat olyan későbbi adófizetést megalapozó információkat, melyek elkerülhetők lettek volna.

Összességében tehát, szakmai ismereteinkkel és tapasztalatunkkal segítjük ügyfeleinket ahhoz, hogy a szerteágazó jogszabályi előírásoknak való megfelelés mellett a legkevesebb adó és járulék teherrel kelljen számolniuk.